Események betöltése

« Vissza az eseménynaptárhoz

• Ez egy korábbi esemény.

MTE rendes évi küldött közgyűlés

Május 9-én, szombaton 10:30 órakor MTE rendes évi küldött közgyűlés Dobogókőn az Eötvös Loránd menedékházban. Minél több érdeklődőt várunk szeretettel. Osztályonként 10 fizető tagonként egy küldött szavazhat. Pomázról a 8:55-ös busszal lehet felérni.

Ha az egészségügyi helyzet nem engedi meg a gyülekezést, akkor az osztályok és rajtuk keresztül küldöttek két héttel előtte megkapják a napirendi pontokat. A napirendi pontok mellett ott lesznek a rövid beszámolók is és a Közgyűlés előtti 8. napig lehetőség lesz kérdéseket feltenni és új napirendet javasolni az Elnökségnek. Ezt követően az Elnökség kiküldi azokat a napirendi pontokat, amelyekre a küldötteknek e-mailben kell szavazniuk, amit a Közgyűlést megelőző napig, az Elnökség mindhárom tagjának elküldenek. A Közgyűlés napján az Elnökség összeszámolja a szavazatokat, és az eredményt kiküldi az Osztályoknak. A mindenkori Elnökség a szavazatokat 5 évig megőrzi.