Emléktúra a Hegyes-tetőre Schőnviszkyné Panni emlékére

Emléktúra a Hegyes-tetőre Schőnviszkyné Panni emlékére

2024.05.28.

Szeretett túratársunk, Schőnviszky László tiszteletbeli elnökünk felesége Panni, életének 85. évében 2024. május 13-án elhunyt.

Panni végakaratának eleget téve, a család és a túratársak 2024. május 28-án egy túra keretében emlékeztek meg Schőnviszkyné Gáldi Anna életéről. Az emléktúra keretében Magyar Turista Egyesület részéről 14 tagtársunk, köztük az elnök Elsholtz Gábor és 3 alelnök, a Börzsöny és Sí Osztály vezetője Jeszenszky Géza és az osztály tagjai, valamint a Dobogókői Osztály egyes tagjai gyalogoltak fel a nagymarosi Julianus-kilátóhoz.

16 fővel megjelent a teljes család: két gyermek, 7 unoka, 3 dédunoka, a rokonság, és Schőnviszky László, Panni férje. Összesen 34 fő vett részt az emléktúrán. Unokájuk Bence röviden méltatta Panni érdemeit, amit a gyerekek és az unokák szellemi fejlődéséért szeretettel tett.

Schőnviszky László és Schőnviszkyné Panni 63 évig éltek boldog házasságban. László ezúton is szeretné megköszönni azoknak, akik személyes megjelenésükkel részt vettek az emléktúrán, továbbá azoknak is, akik e-mailben vagy telefonon fejezték ki őszinte részvétüket.

Book your break