SZJA 1% – Köszönjük!

Kedves Turistatársaim! Közeleg az SZJA bevallásideje, aki teheti támogassa az MTE-t az 1%-al. Adószámunk: 19911187-2-13 Köszönettel az Elnökség nevében: — Schőnviszky László Magyar Turista Egyesület elnöke +36-70-319-4812

Közlemény

Fontos figyelmeztetés! A második negyedévi program elkészült, de tekintettel az egészségügyi helyzetre való tekintettel egyelőre nem lép életbe! Amikor megszűnik a gyülekezési tilalom, illetve az önkéntes karantén, attól az időponttól lép hatályba!

Erre jártunk: Váci Nagykör Kerékpártúra

Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem! Itt a tavasz – talán a korán változó időjárásnak „köszönhető” – már több napja igazi szép, kerekes idő járja – hát akkor rajta! Irány a szokásos tavaszi első kerekezés a Szentendrei-szigeten. De ember tervez… Isten végez! Mondja a régi mondás, amit emlékeim szerint sokszor … Részletek Erre jártunk: Váci Nagykör Kerékpártúra

Erre jártunk: A budai kopáros

Igazán elcsépelt megállapítás, hogy kevés fővárost ajándékozott meg a jó öreg Természet annyi (mára jól-rosszul) megőrzött csodájával, mint a mienkét. S nem csak a szétterült metropolisz e reliktumai, hanem hegy-völgy övezte környéke is hívogató látnivalókkal csábít. Számomra az egyik ilyen a címben említett vidék. Sokszor bolyongtam már errefelé, rendszerint többedmagammal, általában a Normafától indulva, a … Részletek Erre jártunk: A budai kopáros