Események

2018. október
23október

Szokásos 56-os túra

Szokásos 56-os túra a Börzsönyben az 56-os kereszthez. Találkozunk a Nyugatiból 8:07-kor induló vonaton, Kismarosra 8:43-kor érkezik, 8:50-kor indul a busz Királyrétre, 9:08-kor érkezik. A gépkocsival érkezőkkel, itt találkozunk. Tekintettel az elmúlt évek tapasztalataira, busszal lehet felmenni Nagy Hideg-hegyre vagy Magastaxra. Mivel csak előre megrendelt különjáratra van lehetőség, ezért megrendeltem a 24 személyes buszt. Díja 10 fő felett 1000 Ft/fő, 10 fő alatt a busz 10 000 Ft. Ezért kérek mindenkit, hogy buszigényét október 17-ig írja meg, ugyanis ha nem jön…

27október

Megemlékezés az I. Világháborúban elesett MTE turistákról

Az I. Világháborúban elesett MTE turistákról magas rangú katonatisztek részvételével emlékezünk meg a parkban levő felújított hősi emlékműnél, ahol egy új gránit táblát helyeztünk el, azon az eddig összegyűjtött 58 hősi halottunk nevét örökítettük meg. Mindenkit várunk, és aki teheti, hozzon magával egy szál virágot.

2018. november
10november

Túra a Vértesbe

Útvonal: Csákvár – Haraszthegyi Tanösvény – Bárácházai barlang – Lőportorony – Csákvár. Táv: 10,7 km, szint: 265 m. Találkozás a Déli pu.-ról 7:50-kor Bicskére menő vonat utolsó kocsijában. Csákvárról busz: 14:13, 15:28 és 16:43.

17november

Séta az Oszolyra

Útvonal: Pomáz HÉV állomás – Előd u. – Árpád szobor – Oszoly-tető – Csobánka. Táv: 6,8 km, szint 210 m. Találkozás: Pomáz HÉV áll. 8:30. Csobánkáról busz: óra:26 és óra:57

24november

2018. évi túrák – képes úti beszámolók

„2018. évi túrák” címmel vetített képes úti beszámolók. Első részben Schwarzwald, második részben az ez évi túrákon készült hozott képeket(Tátra) vetítjük le. A klubestet a Schőnviszky lakásban rendezzük 1025 Budapest, Törökvész út 64/a. tel: 200-3319, előzetes jelentkezést szívesen vesszük. Zártkörű rendezvény.

2018. december
08december

Mikulás-túra

A Budai hegyek „vadregényes” tájain, kötelező felszerelés: lámpa, valamint test- és lélekmelegítő. Hozzatok magatokkal sok gyereket. Találkozás: Széll Kálmán tér 14:00-kor.

Széll Kálmán tér – új óra alatt, Széll Kálmán tér
Budapest, Magyarország
15december

Pilis-tető túra

Két bükkfa-nyereg – Pilis-tető – Trézsi forrás – Orosdy kastély – Pilisszántó. Találkozunk Pomázon a 8:55-kor Dobogókőre induló autóbusznál. Táv: 10,6 km, szint: 210 m

26december

Karácsonyi beigli lejáró túra

Dobogókőn 10 órakor találkozunk, útvonalat az időjárástól függően választunk.

Dobogókő, Dobogókő
Pilisszentkereszt, 2099 Magyarország
31december

Hagyományos szilveszteri túra

Találkozás: 14 óra Széll Kálmán téren az óránál.

Széll Kálmán tér – új óra alatt, Széll Kálmán tér
Budapest, Magyarország