Oldal

Események List Navigation

2020. április
26április

Szeleste, Festetics kastély és termálfürdő (elmarad)

Vasárnaptól-csütörtökig Szelestén a Festetics kastélyban és a termálfürdőben lazítunk. A négy nap félpanzióval 50 000 Ft/fő vagy 52 000 Ft/fő. 27-én 6-8 km-es túrát teszünk a környéken. 28-án gépkocsikkal látogatunk Bozsókra, ahol egy kis túrát teszünk a Kalapos-kőre. 30-án Balatongyörök felé menet a Jeli arborétum.

30április

Túra a Balatonfelvidéken (elmarad)

Balatongyörök, túra a Balatonfelvidéken. Találkozás 30-án, délután Balatongyörökön a Panoráma u. 107. sz. alatti Czajlik (06-30-296-7456) villában. Csütörtökön és pénteken este közös vacsora, amire az alapanyag szükségletet Szelestén megbeszéljük, és mentben Keszthelyen megvesszük, a költségeket a résztvevők között elosztjuk. A többi étkezésről mindenki maga gondoskodik.

2020. május
09május

MTE rendes évi küldött közgyűlés

Május 9-én, szombaton 10:30 órakor MTE rendes évi küldött közgyűlés Dobogókőn az Eötvös Loránd menedékházban. Minél több érdeklődőt várunk szeretettel. Osztályonként 10 fizető tagonként egy küldött szavazhat. Pomázról a 8:55-ös busszal lehet felérni. Ha az egészségügyi helyzet nem engedi meg a gyülekezést, akkor az osztályok és rajtuk keresztül küldöttek két héttel előtte megkapják a napirendi pontokat. A napirendi pontok mellett ott lesznek a rövid beszámolók is és a Közgyűlés előtti 8. napig lehetőség lesz kérdéseket feltenni és új napirendet javasolni…

23május

Hegyi Szent Bernát Teljesítménytúra + Vad-On futóverseny (elmarad, új időpont lesz)

Május 23-án, szombaton, Hegyi Szent Bernát Teljesítménytúra Dobogókő központtal, amelyet 5 különböző távon (35, 25, 18, 10 és 7 km) rendezi az MTE. Ezzel együtt 18 km és 10 km távon Vad-On futóverseny. A rendezésben kb. 16-18 tag segítségére, számítunk, ebből 10 fő pontőr, míg a többi Dobogókőn tevékenykedik. Kérem, aki hajlandó jönni, és segíteni, az mielőbb szíveskedjék jelezni. MTE tagok ingyen indulhatnak.

29május

Túra a Karancs, Medves hegységben

30-án és 31-én túrák. 1-én hazafelé jövet túra a Páris-patak szakadékába, csak gépkocsival közelíthető meg. Részletes program is lesz.

2020. június
06június

Baráti találkozó Ecsegen

Esetleges gyülekezés: 5-én 14 órától. Túra 6-án a budapesti busz érkezése után azonnal indul, vezeti: Schőnviszky László. További információk és előzetes jelentkezés: Bacsa Ili 445-4446 vagy 30-587-0117.

13június

CROSSKOVÁCSI maraton

Hegyi kerékpár verseny az MTE Nagykovácsi O. szervezésében, amin lehet indulni és lehet segíteni társosztályunknak a rendezésben. További infó: crosskovacsi.hu

27június

László túra

Szenior túra megfontolt léptekkel: Hűvösvölgy – Hárshegy – Szép-Juhászné – Libegő - Normafa. Indulás a Hűvösvölgy villamos végállomástól 9 órakor.

+ Export Events