Események betöltése

Event Views Navigation

2018. május

06május

MTE rendes évi küldött közgyűlés

Dobogókőn az Eötvös Loránd menedékházban. Minél több érdeklődőt várunk szeretettel. Osztályonként 10 fizető tagonként egy küldött szavazhat. Pomázról a 8:55-ös busszal lehet felérni.

2018. szeptember

15szeptember

MTE Vándorgyűlés

10 órakor rövid rendkívüli Közgyűlés lesz a jövő évi korosztályos tagdíj ügyében. A Vándorgyűlést a Szentendrei osztály szervezi, ezt követően mindenki egy gulyáslevesre vagy húsmentes ebédre számíthat. Ekkor szeretnénk a menedékházban az Országos Meterológai Szolgálat által telepített új állomást is felavatni.

2019. április

06április

2019. május

11május
18május

Hegyi Szent Bernát Teljesítménytúra

Az esemény részleteihez kattints ide.

18május

2019.05.18. Dobogókő – Vad ON Hegyifutó verseny

Az esemény részleteihez kattints ide.

2019. szeptember

08szeptember

Eötvös Loránd Emléktúra az Eötvös100 program keretében a Dolomitokban

A 2837 m magas Eötvös csúcson emléktábla elhelyezése és az alatta lévő nyeregben a korábbi emléktáblánál koszorúzás. Jelentkezés lezárult. A részletes programot a résztvevők megkapják. A 2837 m magas Eötvös-csúcs, a nyeregtől balra a második, amely csúcsán két hegymászó idén szeptemberben egy kis réztáblát helyez el. A képen a nyeregben lévő torony mellett van az a négynyelvű emléktábla, amelyet még 1994-ben az ELGI (Eötvös Loránd Geofizikai Intézet) turistái helyeztek fel, és amelyet idén szeptemberben az MTE tagjai megkoszorúznak. A csúcsra…

2019. október

26október

MTE újjáalakulásának 30. évfordulója – Dobogókő

Szombaton 10 órakor Dobogókőn megünnepeljük az MTE újjáalakulásának 30. évfordulóját. Kérem, gyűjtsetek korabeli képeket, történeteket, hogy teljes legyen a visszaemlékezés, a baráti beszélgetés közepette. Majd a Thirring sziklánál megkoszorúzzuk az Eötvös Loránd emléktáblát. Végül egy gulyáslevessel zárjuk az évfordulót.

2019. november

30november

2019. évi túrák – vetítés

„2019. évi túrák” címmel vetített képes úti beszámolók(Wildalpen, Dolomitok, Kassa és egyéb). A klubestet a Schőnviszky lakásban rendezzük 1025 Budapest, Törökvész út 64/a. tel: 200-3319, kéretik előzetesenjelentkezni.

+ Export Events